Personlig assistans när den är som bäst!

Om oss

Prima Assistans i Norr AB

Vi har ingen ambition att bli störst, däremot bäst 
och det kan vi endast bli med nöjda kunder och assistenter.


Prima Assistans är det lilla företaget i norr som satsar på en nära och personlig service.
Genom att satsa på kvalitet och inte kvantitet kommer du som kund att känna en personlig tillit och ett originellt förtroende för oss! Att vi sedan finns tillgängliga dygnet runt är en självklarhet och ett incitament för oss.

Vi brinner för att kunna erbjuda lösningar och service till våra kunder. Ingen människa är den andra lik, alla har olika behov, därför måste vi vara flexibla för att kunna tillgodogöra våra kunders behov

Din personal

Trygghetsgivande personal

Duktiga, erfarna och trygghetsingivande assistenter är ett måste i vårt bolag. Personalen utbildas årligen inom b.la hjärt -och lungräddning samt deltar i olika skräddarsydda utbildning enligt kundens önskemål. Dem kan också känna sig trygga med att ha bra löner samt goda försäkringsvillkor och pension hos oss

Dina villkor

Great feeling

Vi vill att du ska ha den där "great feeling" i magen, när du tänker på din assistans och oss. Genom att satsa på kvalité och inte kvantitet kommer du som kund att känna en personlig tillit och få ett orginelt förtroende för oss

Bra känsla

Enorma möjligheter

I vårt bolag så har du som kund enorma möjligheter att själv få välja hur du vill ha sin assistans utformad. Alla har vi våra egna behov, önskemål, intressen och drömmar. Därför lägger vi ner stora resurser, hårt arbete och mycket eftertänksamhet när det kommer till dina önskemål och hur du vill ha din assistans utformad.

Vårat mål

Prima assistans satsar på kvalitet och omtanke. Allt för att du som kund skall känna att du trivs med oss och vår service. 

Lyhördhet, förståelse samt en bra kommunikation för att kunna nå fram till det bästa för er som kund är vårt mål. Genom ett nära samarbete kan du känna dig trygg och bekväm med att kontakta oss dygnet runt för hjälp.

Byta till oss

Att byta assistanssanordnare är inte alltid ett lätt beslut med ta kontakt med oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig. Med tillstånd att bedriva personlig assistans och flerårig erfarenhet av personlig assistans gör att du kan känna dig trygg som kund. I vårat bolag finns en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Hitta oss

Kontakt

Växel: 0920-267760
Verksamhetschef: 073-837 98 08
E-post: info@primaassistans.se

Postadress

Prima Assistans i Norr AB
Smedjegatan 5
972 33 LULEÅ

Organisationsnummer

556756-5204